Om beslagplus.se

Beslagplus.se erbjuder ett sortiment av inredningsdetaljer som är utvalt för att göra stor skillnad i ditt hem. Med inspirerande bilder, fokus på snabb leverans och personlig service så har vi nöjda kunder i hela landet.

Med erfarenhet från 2018 drivs vi av devisen att det är detaljerna som kommer att skapa helheten. Vi vill att du ska kunna välja stilsäkra inredningsdetaljer och att din upplevelse av detta köp ska vara i världsklass. Vi har valt ut produkter från våra leverantörer som vi vet är uppskattade i Skandinavien och vår ambition är att vi ska kunna skicka de flesta beställningar inom 24 timmar.

Våra produkter är av genomgående hög kvalitet och är väl testade att användas i ditt hem. Har du frågor inför ditt köp så är du varmt välkommen med dina frågor till support@beslagplus.se.

Kvalitet
Vi har höga kvalitetskrav och det vill vi att du ska kunna dra nytta av. Vår användarupplevelse ska vara branschens bästa och vi ställer höga krav på våra leverantörers produkter och därför ska du kunna känna dig trygg med att produkter från beslagplus.se håller högsta möjliga kvalitet.

Kontakta oss
Är det någon produkt du saknar eller har du någon fråga, tveka inte att skicka ett mail till oss. Vi svarar oftast inom 24 timmar. Vi hjälper många att göra fint hemma och vi hoppas kunna hjälpa även dig.

BESLAGPLUS.SE
E-post: support@beslagplus.se
Webb: www.beslagplus.se
Adress: Heliosgatan 14A, 12078 Stockholm, c/o Frontapply AB
Org.nr: 559155-2053
Beslagplus.se är en del av Frontapply AB