Våra varumärken

Beslagplus kan stolt presentera noga utvalt sortiment av inredningsdetaljer från kända varumärken som Beslag Design, Buster+Punch, Tapwell och Habo Selection. Välj ett varumärke nedan och kolla in vad de har att erbjuda.

Beslag Design

Beslag Design är marknadsledare i Sverige inom inredningsbeslag och erbjuder stora delar av deras breda sortiment. Det stora utbudet gör att det finns gott om handtag, knoppar, krokar och dörrtrycken att välja på oavsett vilken stil du har i ditt hem. Storsäljare i Sverige är Handtag Brohult och hela Helix-serien som kan klä alla rum i hemmet.

Buster + Punch

Buster + Punch, med designern Massimo Buster Minale i spetsen, har skapat nya förväntningar på inredningsdetaljer sedan 2013. Med hjärtat i London och hantverkskunnigheten från Custom  motorcyklar skapas detaljer i solida material att njuta av i många år.

Habo Selection

Habo Selection är en samling premiumbeslag från anrika Habo där serierna tagits fram i nära samarbete med svenska kända formgivare. Först ut var arkitekten Thomas Sandell med T.S-serien där du hittar vackra dörrhandtag för innerdörren.

Tapwell

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment från svenska Tapwell. En ny köksblandare att kombinera med kökshandtag, knoppar och krokar kan göra hela skillnaden i ditt nya kök. Du får högsta kvalitet och hög trendgrad till ett bra pris.