Visar 1–16 av 43 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter
Apply filter

Buster + Punch

Massimo Buster Minale är den välkända arkitekt och inredningsdesigner som 2013 bestämde sig för att följa sin passion. Alla ska ha rätt till extraordinära inredningsdetaljer och dessa alldagliga ting som handtag, knoppar och dörrtrycken ska i sin enkelhet göra stor skillnad i hemmet. Buster and Punch kännetecknas av solida metaller som med komplexa tillverkningsmetoder skapar magiska beslag av högsta kvalitet. Signaturmönstret Diamond Cut Knurles är Massimos skapelse som kommit att omforma hela industrin av beslag och inredningstrender. Pull Bar är ett talande exempel för hur en enkel detalj som ett handtag kan förändra känslan av ett helt hem och inspirationen är hämtad från custom motorcyklar. Sortimentet av beslag har med tiden fyllts på med knoppar, dörrhandtag, dörrstopp och t-bars.

Buster + Punch Pull Bar

För den som söker det bästa av det bästa, så är Pull Bar och Pull Bar Linear det enda som är bra nog. När design och vackra material går hand i hand så skapas tidlös inredning som inte vikit i trend sedan 2013. Buster and Punch Pull Bar används som kökshandtag, garderobshandtag och handtag till badrumskommoder. Det grova, vackert lättrade greppet är rejält och materialets omfattning gör att det skapas en tyngd på skåpet eller möbeln där det sitter. Till skillnad från signatur cross så lanserades 2020 den nya serien Pull Bar Linear, som till skillnad från den ursprungliga produkten har kännetecknen att de är väldigt nätta, har räfflat mönster istället för lättrat och att rakspåriga skruv bytts mot torx-dito. Båda serierna är omåttligt populära och används idag såväl inom restaurang, nyproduktion och på platsbyggda renoveringar.

Buster + Punch Smoked Bronze

När bara det bästa räcker så står Buster+Punch ut ur mängden av tillverkare inom beslagsindustrin. Förutom att designen är oerhört uppskattad så kombineras detta alltid med de bästa av material. I den ursprungliga serien Cross återfinns fyra olika utföranden; mässing, stål, svart och smoked bronze. Buster + Punch smoked bronze / sotad brons, är den mest påkostade varianten och också en av de mest sålda. Detta utförande består av handtag och knoppar i solid mässing som handmålas med bronsfärg för att ges sitt karakteristiska utseende där upplevelsen ändras beroende dagsljus och mängden användning. Den handmålade ytan bleks med tiden och skapar en patina som är högt eftertraktad.